南房総市立三芳小学校

2019/07/19

Very Thanks Anna

| by 三芳小学校
 ALTとして三芳こども園・小学校・中学校で英語を指導していただいたアンナ先生。今日で本校での勤務が終了です。

以下、アンナ先生からのメッセージです。

Thank you for a wondeful two years at Miysohi Elementary School! I will never forget the kindness you have shown me, and I will always remember your happy and smiling faces. Good luck in the future with English class. I know you will do your best! I can't wait to come back to visit my second home. Miyoshi will always have a special place in my heart. Thank you very much!